Bibliotheek

Lid worden
Zoek een boek
E-bronnen

Bezoekadres

Een groeiende collectie van meer dan 3000 boeken voor iedereen, inclusief kinderboeken, in het Nederlands en het Engels. Wij zijn gevestigd in een natuurlijke omgeving, een plaats van voeding voor de ziel.

Voor leden is de bibliotheek gratis. Volg onderstaande stappen:

Handleiding

  • Stap 1: Lid Worden

    Alvorens een boek te kunnen lenen bij onze bibliotheek, verzoeken wij u eerst een account aan te maken. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Klik hier om u als lid te registreren.

  • Stap 2: Zoek een boek

    Klik hier om online toegang te krijgen tot ons steeds groter wordende bestand boeken. Om ons bestand in te kijken hoeft u nog geen lid te zijn. U kunt in verschillende categorieën zoeken of op titel. (De categorie moet nu nog in het Engels worden ingevoerd, maar er wordt aan gewerkt om dit ook in het Nederlands te kunnen invoeren)

  • Stap 3: Een boek lenen

    Om een boek te lenen moet u (nu nog) naar de bibliotheek komen. Zie onderstaand de openingstijden. Wij werken aan een distributiesysteem voor mensen die geen gelegenheid hebben het boek bij de bibliotheek op te halen; wij hopen dit op korte termijn te kunnen starten. In de tussentijd kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email. Wij zullen dan proberen een passende oplossing te vinden om het boek bij u te krijgen. Bij de eerste registratie verzoeken wij u een geldige legitimatie te overleggen.

Openingstijden

Eerstvolgende openingstijden:

Laat ons even weten wanneer u komt. Mocht b.g. tijd u niet uitkomen dan kunt u ons een mail sturen (libary@saianandam.nl) of bellen en wij zullen proberen een passende afspraak met u te maken.

Doneer een boek

Wilt u een bijdrage leveren aan ons initiatief? Heeft u een spiritueel of filosofisch boek, cd of ander medium dat u met ons wilt delen? Wij willen dit graag in onze bibliotheek opnemen. Neem gerust contact met ons op.