EU praalwagen bij de 90ste Verjaardagsvieringen

Met de zegeningen van Swami bestond de praalwagen van de Europese Unie ( EU ) uit een team van Nederland, Kroatië, Italië, Slovenië en Duitsland. Een stoet van diverse praalwagens werd aan Swami gepresenteerd, met daarbij een mondelinge uitleg van de symboliek van de wagens.  Dit was allemaal onderdeel van de 90ste verjaardagsvieringen van Sai Baba in de ashram Sathya Sai Grama in het dorp Muddenahalli, in de staat Karnataka. Vanaf het begin heeft Swami de leden van de teams liefdevol begeleid, uit  verschillende landen waren zij naar Zijn lotusvoeten gekomen. Onder Zijn leiding werden alle landen weergegeven door hun vlaggen en door borden met daarop duidelijk de namen van de landen vermeld, om zo het publiek in staat  te stellen de respectievelijke landen te herkennen. Toen de praalwagens aan  de voorkant van het podium ( met daarop Sai Baba ) stilstonden, werd door vertegenwoordigers van de landen een korte uitleg gegeven van de thema’s van de wagens.  Dit werd ondersteund door op de achtergrond afgespeelde muziek afkomstig uit de betreffende landen.
Het Nederlandse team was vol vreugde, waarvan enkelen in klederdracht en op klompen lopend naast de EU praalwagen die was voorzien van een charmante windmolen. Op de wieken waren de woorden Sathya, Dharma, Shanti en Prema aangebracht, de vier menselijke waarden: Waarheid, Rechtschapenheid, Vrede
en Liefde. De favoriete heilige van Nederland, Sint Nicolaas was samen met de heilige Sint Franciscus in levende lijve aanwezig op de EU praalwagen.

.SintNicolaas_2015_2 SintNicolaas_2015_1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply